Outdoor activiteiten

Voor de organisatie van activiteiten werken wij samen met Larger Than LifeBij de activiteiten van Larger Than Life staat het contact tussen mensen centraal, of het nu gaat om een kinderfeestje of een meerdaagse teamtraining. Larger Than Life verzorgt evenementen, trainingen, oriëntatietochten en workshops in de natuur rond Nijmegen en door het hele land sinds 1999.

De Elventocht (o.a. te combineren met handboogschieten!)

Een unieke en gevarieerde wandel / puzzeltocht in de stijl van de Elven uit de ‘the Lord of the Rings’, dwars door de bossen van Berg en Dal.

2 - 2.5 uur vanaf 12 personen prijs: € 12.50 p.p.

Workshop handboogschieten

Beleef een leuke en spannende workshop, waarin u onder professionele en persoonlijke begeleiding deze eeuwenoude sport leert beoefenen. Gevolgd door een wedstrijd waarin uw strategie meetelt!

1.5 - 2 uur vanaf 12 personen prijs: € 12.50 p.p.

Bamboebouwen / Kratjesstapelen

Bouw een originele, torenhoge constructie van bamboestokken, of bouw een toren van wel 20 kratten terwijl u er (gezekerd) bovenop staat!

1.5 - 2 uur vanaf 12 personen prijs: € 12.50 p.p.

Activiteiten rondom vergaderen

Een verfrissende korte onderbreking van uw vergadering of training, met een inspirerende workshop of met gevarieerde teamopdrachten.

1.5 - 2 uur vanaf 8 personen prijs: € 17.50 p.p.

Teamchallenge

Test uw team van vrienden, collega’s of familie op samenwerking, communicatie en eventuele verbor-gen kwaliteiten door deel te nemen aan uitdagende, leuke en grensverleggende teamopdrachten.

1.5 - 2 uur vanaf 8 personen prijs: € 17.50 p.p

Kinderfeestjes

Kinderen smullen van activiteiten als het Elvenfeest (boogschieten met een echte Elf), het Bamboe-bouwfestijn, de Zeskamp, of Circusakrobatiek!

1.5 - 2 uur vanaf 10 kinderen prijs: € 12.50 p.p.