Groepsaccommodatie Eversbosch 3

Deze luxe groepsaccommodatie bevindt zich in de bosrijke omgeving van Berg en Dal, dichtbij Nijmegen!

  • 26 personen (30 personen mogelijk)
  • 10 hotelkamers met eigen badkamer (+2 slaapkamers mogelijk)
  • Professionele keuken
  • Opgemaakte bedden en badhanddoeken
  • Groot terras met schitterend uitzicht
  • De accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenverenigingen en voetbalteams

Groepsaccommodatie bij Nijmegen

Groepsaccommodatie Eversbosch 3 is gelegen in het prachtige heuvelachtige bosrijke gebied van Berg en Dal aan de rand van Nijmegen.

Deze mooie groepsaccommodatie biedt slaapgelegenheid aan 26 personen verdeeld over 10 luxe hotelkamers met tv, opgemaakte bedden en eigen badkamer. De accommodatie is ideaal voor familiegroepen en bevindt zich op fietsafstand van Nijmegen!

Groepsaccommodatie

Het huis heeft een grote woonkamer met een gezellige zithoek met gashaard. Ook is de woonkamer voorzien van een bar met koeling en lange eettafels waar je met een grote groep gezellig kan eten. De woonkamer beschikt ook over een grote TV en muziekapparatuur. Vanuit de woonkamer loop je zo het terras op, hier geniet je van het mooie uitzicht op de bosrijke en heuvelachtige omgeving!

Keuken

Ook beschikt de accommodatie over een volledig ingerichte keuken met o.a. een grote koelkast, vriezertje, (snel)vaatwasser, magnetron, 6-pits gasfornuis en een oven. De keuken is erg uitgebreid en geschikt om voor grote groepen te koken.

Kamers

De groepsaccommodatie is voorzien van 10 hotelkamers. Alle kamers hebben opgemaakte bedden, een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en badhanddoeken. Op de begane grond zijn er 4 tweepersoonskamers, waarvan 1 kamer met een aangepaste badkamer. Op de verdieping zijn er 2 twee persoonskamers, 2 driepersoonskamers en 2 vierpersoonskamers. Voor een meerprijs kun je het aantal gasten uitbreiden tot 30 personen (+ twee slaapkamers). Vraag naar de mogelijkheden.

Faciliteiten

In de accommodatie vind je verschillende (bord)spellen. Buiten is er een groot terras met uitzicht op de mooie omgeving. Voor het terras is een groot grasveld met speelmogelijkheden en speeltoestellen voor de kinderen. Ook is er een kampvuurplek en tijdens de zomermaanden is er buiten een tafeltennistafel aanwezig.

Omgeving

Eversbosch 3 ligt in het heuvelachtige en bosrijke Berg en Dal, aan de rand van Nijmegen. Vanuit de tuin loop je zo het bos in, hier vind je mooie wandel- en fietsroutes! In de omgeving zijn tal van leuke activiteiten voor groepen te doen. Het centrum van Nijmegen ligt op slechts 5 km afstand en is makkelijk te bereiken met de fiets.

Graag tot ziens in Berg en Dal!

Er geldt een borg van € 300 voor deze accommodatie. We verhuren niet aan groepen jongeren, studentenverenigingen en voetbalteams

Vakantie of vergadering in onze nieuwe groepsaccommodaties