Groepsaccommodatie Cantecleer

Groepsaccommodatie Cantecleer is een luxe verblijf in het bosrijke Groesbeek, ideaal voor familiegroepen tot 24 personen.

  • 24 personen
  • 10 slaapkamers
  • Alle kamers een eigen badkamer
  • Ruimte met bilart en tafelvoetbal
  • Gratis WiFi
  • De accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenverenigingen en voetbalteams.

Groepsaccommodatie Groesbeek

Groepsaccommodatie Cantecleer is een luxe verblijf in het bosrijke Groesbeek, ideaal voor groepen tot 24 personen. Gelegen in een uitgestrekt bungalowpark van 10 hectare, tussen Nijmegen en Duitsland, biedt deze groepsaccommodatie een rustige en schilderachtige omgeving.

Deze groepsaccommodatie heeft 10 slaapkamers, elk met een eigen badkamer. De ruime, gezellige woonkamer beschikt over een sfeervolle open haard en diverse zitgelegenheden. Daarnaast is er een tv-ruimte met een led-tv en een soundbar.

Keuken

De volledig uitgeruste keuken heeft onder andere een wasmachine, droger, 6-pits gasfornuis met grote oven, grote koelkast, tafelmodel koelkast en vriezer, professioneel koffiezetapparaat en twee vaatwassers. In de eetkamer staan drie tafels, elk geschikt voor acht personen. Hoewel de accommodatie op basis van zelfverzorging is, kan catering naar wens worden geregeld.

Slaapkamers

De tien slaapkamers, allemaal met eigen sanitair (toilet, douche en wastafel), zijn als volgt ingedeeld: één eenpersoonskamer, zes tweepersoonskamers, één driepersoonskamer en twee vierpersoonskamers.

Omgeving

Voor recreatie rondom de groepsaccommodatie is er een speelweide met speeltoestellen voor de jongste gasten. Voor oudere kinderen en volwassenen zijn er een jeu de boulesbaan, tafeltennistafels (binnen en buiten) en een poolbiljart. In de directe omgeving van de groepsaccommodatie bevinden zich tal van mooie wandel- fiets- en mountainbikeroutes. Het centrum van Nijmegen en Kleef zijn gemakkelijk met de auto of fiets te bereiken. 

Gezien de rustige ligging van het bungalowpark, zijn studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en voetbalteams niet toegestaan in deze groepsaccommodatie.

Vakantie of vergadering in onze nieuwe groepsaccommodaties