Groepsaccommodatie Eversbosch 2

Deze luxe groepsaccommodatie met recreatieruimte bevindt zich in de bosrijke omgeving van Berg en Dal, dichtbij Nijmegen!

  • 22 personen
  • 9 hotelkamers met eigen badkamer
  • Opgemaakte bedden
  • Professionele keuken
  • Poolbiljart, darts, tafelvoetbal en tafeltennis
  • Bioscoop kamer
  • De accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenverenigingen en voetbalteams

Groepsaccommodatie Berg en Dal

Groepsaccommodatie Eversbosch 2 is gelegen in het heuvelachtige bosrijke gebied van Berg en Dal, aan de rand van Nijmegen. De accommodatie is ideaal  voor familiegroepen! In totaal kunnen er 22 personen overnachten, verdeelt over 9 slaapkamers. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer, opgemaakte bedden en badhanddoeken! Ook is het huis voorzien van een recreatieruimte en bioscoopkamer!

Groepsaccommodatie

De grote woonkamer is ideaal om gezellig met de familie bij elkaar te komen. Er is een gezellige zithoek met een gashaard. Ook is er een lange eettafel waar je met een grote groep gezellig kunt eten. Ook vind je in de woonkamer een grote bar met koeling. Daarnaast is er ook een TV en muziekapparatuur aanwezig. De grote keuken is voorzien van een koeling, vriezertje, vierpits-gasfornuis + oven, koffiemachine (snelfiltermaling) en een vaatwasmachine. Ideaal om voor een grote groep te koken!

Slaapkamers

Het huis heeft 9 slaapkamers. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en zijn voorzien van opgemaakte bedden en badhanddoeken. Op de begane grond zijn er 2 tweepersoonskamers. Op de verdieping zijn er 4 tweepersoonskamers en 2 vierpersoonskamers. In het souterrain is er 1 tweepersoonskamer.

Faciliteiten

Buiten is er een terras met tafels en stoelen voor 22 personen. Achter het huis ligt een grote tuin met voldoende speelruimte, speeltoestellen en een vuurplaats. De accommodatie is rookvrij. In het souterrain van het huis vind je een leuke recreatieruimte met een tafeltennistafel, poolbiljard, darts en voetbaltafel. Tevens beschikt het souterrain over een bioskamer! Fantastisch voor kinderen om een film te kijken, maar deze ruimte leent zich ook perfect voor het organiseren van een familiequiz of pubquiz!

Omgeving

Eversbosch 2 ligt in het heuvelachtige en bosrijke Berg en Dal, aan de rand van Nijmegen. Vanuit de tuin loop je zo het bos in, hier vind je mooie wandel- en fietsroutes! In de omgeving zijn tal van leuke activiteiten voor groepen te beleven. Het centrum van Nijmegen ligt op slechts 5 km afstand en is makkelijk te bereiken met de fiets.

Graag tot ziens in Berg en Dal!

Er geldt een borg van € 300 voor deze accommodatie. We verhuren niet aan groepen jongeren, studentenverenigingen en voetbalteams

Vakantie of vergadering in onze nieuwe groepsaccommodaties