Groepsaccommodatie Evershof

Algemeen

  • 40 personen
  • 16 slaapkamers met eigen badkamer
  • Tafeltennis, biljart, tafelvoetbalspel, darts en air hockeyspel.
  • Mooie tuin
  • Bios kamer
  • Gratis WiFi
  • De accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenverenigingen en voetbalteams.

Beschrijving

Wij bieden u een exclusieve accommodatie aan voor max 40 personen, de accommodatie heeft 16 slaapkamers alle voorzien van een eigen badkamer. Deze accommodatie is gelegen aan de rand van het prachtige heuvelachtig dorp Berg en Dal. Op een steenworp van de oudste stad van Nederland, Nijmegen. Het Romeinse verleden is nog volop aanwezig op deze locatie, zodat wij met recht kunnen zeggen:

De Romeinen sliepen hier al

Vanuit de accommodatie wandelt u zo het bos in met vele wandel- of mountainbikeroutes, tevens zijn er vele ander activiteiten in de directe omgeving te beleven. O.a. zijn het Tivolipark, Afrika museum, bevrijdingsmuseum, en het Valkhof in de directe omgeving. 

Vanuit het huis heeft u een prachtig uitzicht op de heuvelachtige omgeving.

Onze accommodatie Evershof heeft een speciale bioskamer, met echte bioscoopstoelen, voorzien van TV met dvd. Wij proberen uw verblijf zo prettig mogelijk te laten verlopen zo heeft de zitruimte een gezellige open haard en een heuse bar. Hier kunt u zelf de rol van barkeeper vervullen. In de professionele horeca keuken (voorzien van alle gebruikelijke apparatuur) kunt u zelf de kok zijn of u kunt zich door onze cateraar culinair laten verwennen.

Evershof heeft 12 x 2 persoonskamers, en 4 x familiekamers (met  max. 4 bedden). Alle kamers met een eigen badkamer.

Tevens is er in de accommodatie een gezellige ruimte met poolbiljart, darts, airhockey, tafelvoetbal en een tafeltennisruimte. Dit huis is een aanrader, ook als het weer wat minder is. Ontdek net als de Romeinen voor 2000 jaar terug reeds, waarom deze plek zo bijzonder is.

Graag tot ziens.

Prijzen en beschikbaarheid op aanvraag  Offerte aanvragen

Vakantie of vergadering in onze nieuwe groepsaccommodaties