Vakantiehuis Berg en Dal

Dit luxe vakantiehuis bevindt zich midden in de bosrijke omgeving van Berg en Dal.

  • 14 personen
  • 7 slaapkamers, alle met eigen badkamer
  • Gezellig zitkamer met open haard
  • Ruime tuin met terras
  • Professionele keuken
  • Een super gezellige ruimte met een biljart, tafelvoetbalspel, darts en air hockey.
  • De accommodatie wordt niet verhuurd aan groepen jongeren, studentenverenigingen en voetbalteams.

Vakantiehuis Berg en Dal is een ideaal huis voor kleinere groepen. Dit luxe vakantiehuis biedt slaapgelegenheid aan 14 personen verdeeld over 7 slaapkamers, alle voorzien van eigen badkamer. 

Het vakantiehuis heeft een sfeervol ingerichte zitruimte met open haard, bar, TV en muziekapparatuur. Ook beschikt het huis over een volledig ingerichte keuken met o.a. een vaatwasser, magnetron en oven.

Faciliteiten

U heeft een terras met een landelijk uitzicht, voor de kinderen is er ruim voldoende speelruimte in de tuin. Er is een tafeltennis ruimte en en bioskamer. Ook beschikt dit huis over een extra ruimte met een biljart, tafelvoetbalspel, darts en air hockey. Huisdieren zijn welkom, het huis is rookvrij. Dit luxe vakantiehuis is met name geschikt voor familiegroepen, en gelegen bij een prachtig bos.

Omgeving

Dit vakantiehuis ligt in het heuvelachtige en bosrijke Berg en Dal, aan de rand van Nijmegen. Vanuit de tuin loop je zo het bos in, hier vind je mooie wandel- en fietsroutes! In de omgeving zijn tal van leuke activiteiten voor groepen te doen. Het centrum van Nijmegen ligt op slechts 5 km afstand en is makkelijk te bereiken met de fiets.

Graag tot ziens in Berg en Dal!

Er geldt een borg van € 300 voor deze accommodatie. We verhuren niet aan groepen jongeren, studentenverenigingen en voetbalteams

Vakantie of vergadering in onze nieuwe groepsaccommodaties